Alcatraz

Alcatraz med pelikan i forgrunnen

På denne turen til USA ble det også litt tid til å rusle rundt i San Fransisco i tåke og vind. It’s DEFINITIVT IKKE always sunny in California, selv om landskapet stort sett er brunsvidd av sol. Bildet viser fengselet Alcatraz, som var bortimot Fortsett å lese «Alcatraz»

Hva er Guds rike?

For en stund siden hadde jeg en artikkel på trykk i Connect – Bibelleseringen. Temaet var Guds Rike, da knyttet til mirakler, under og tegn. Illustrasjonsbildet er fra Bethel Church og viser Andrew White, som jeg hørte 29. og 30. oktober 2017. Mine tanker rundt det møtet kan for øvrig leses her: http://imikirken.no/blogg/min-kamp-eller-guds.

Vi skal i denne artikkelen prøve å forstå hva Jesus mener når han snakker om Guds rike i evangeliefortellingene i Bibelen.

Fortsett å lese «Hva er Guds rike?»

Mitt første tandemhopp i fallskjerm.

Jeg er på tur i USA for å delta på en lederkonferanse i Bethel Church i Redding, California. På veien fikk jeg prøve å hoppe i tandem. Det var bursdagsgaven fra fruen. Jeg fikk to filmer, både fra kameramannen, og fra han jeg hoppet med, som hadde GoPro på armen.

Filmene kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=QJlDsTqRzls

og her: https://www.youtube.com/watch?v=5IYCOXAYcI0

Jeg kunne nok dratt mangt et teologisk poeng ut fra denne galskapen, men Fortsett å lese «Mitt første tandemhopp i fallskjerm.»