Litt om meg


Contax T2, Agfa Vista 200
Contax T2, Agfa Vista 200. Tatt av min datter. Det er også hennes gitar.

Jeg har opprettet denne bloggen for å vise noen av bildene mine, dele noen av tankene mine, og litt om det jeg ellers driver med.

Pastor Wang var et navn jeg fikk i Bolivia (ikke så lett å si «Bjørn» der nei), og er mitt navn både på flickr og instagram. Det er da heller ikke tatt helt ut av løse luften, ettersom jeg er en teolog som til daglig jobber og stortrives på IMI Institutt for teologi, misjon og ledelse, og på Acta Bibelskole. Vi er tilknyttet IMI Kirken i Stavanger. I tillegg er jeg ordinert til prest i Den norske kirke, og skulle du slumpe til å være brud, brudgom eller bryllupsfotograf, kan det jo hende vi treffes på hver vår side av alterringen…

Når det kommer til foto, er jeg med i Fotoklubben Lukkertid, som for tiden samles første torsdag i hver måned i lokaler på Solborg Folkehøgskole. Det er utrolig gøy å nerde sammen med andre nerder. Vårt felles prosjekt er Stavanger360. Ta gjerne en titt.

Jeg startet med foto (på nytt) i 2012, da jeg fikk noe penger til kamera i 40-årsgave. Siden da har jeg kjøpt og solgt mye forskjellig, og har til slutt havnet i en skvis mellom Olympus og Canon. For et par år siden hadde jeg et langvarig anfall av analogfeber, det er stort sett over nå. Noen krampetrekninger får jeg likevel innimellom.

Det er også moro med noen oppdrag. I år (2016) har jeg fotografert tre konfirmanter, inkludert min datter. I tillegg blir det noe portretter og situasjonsbilder i skolesammenheng.

Jeg er gift med Marit, og sammen har vi fire fantastiske.