Praktisk


Kleskode

Jeg ønsker en fest hvor alle føler seg vel, og hvor vi ikke tar hverandre så høytidelig. Så en slags «sommerlig halvpent»? Det viktigste er at du ikke fryser. Vi skal som sagt være i hagen, så en tykk genser eller jakke kan være grei å ha innen rekkevidde. Sjekk YR for Kvernevik. I tilfelle regn, tenker jeg å sette opp noen partytelt. Slipset, dressjakken og ballkjolen lar du med andre ord være i fred den dagen.

Parkering

Det blir fullt i gata. Kom heller i god tid og finn en plass i passe gangavstand. Kåre har sagt han kan hjelpe til med å plassere biler. Ellers kan dere kanskje ta buss nr. 3. Den passerer nokså mange ganger i timen, og stoppestedet heter faktisk Måkeberget. 

Mat

Varmmat med litt å velge i:

  • Ertesuppe fra Gabbas (anbefales)
  • Kylling (anbefales i særdeleshet)
  • Marits kjøttgryte

I tillegg blir det kakebord.

Bilder

Ta gjerne mange bilder fra bursdagen, for eksempel selfie sammen med noen andre. Her kan du laste opp bildene så alle kan få glede av de!

Hilsener og innslag

Jeg liker altså gode ord.

Muntlig
Det blir åpen mikrofon, og da vil jeg gjerne ha mange og korte innslag (maks 3 minutter).

Skriftlig
I stedet for å bruke 20-50 kroner på bursdagskort (som jeg aldri finner igjen likevel), ønsker jeg en digital bursdagshilsen her. Du kan for eksempel skrive en ting du er glad for at jeg har gjort de første 50 årene av livet mitt (positiv forsterkning) og en ting du tenker jeg kan jobbe med de neste 50 (strekkpunkt). Så blir det litt mer balansert og troverdig.

Har du lyst til å ha et annet innslag, for eksempel fortelle en vits, synge, spille, ha en sketsj eller en lek, så ville jeg satt utroooolig stor pris på det. Det blir en liten scene med piano, et par mikrofoner og høyttalere.